Cannacomplex CBG- CBD- CBN kivonatok full spectrum (THC< 0,2%)

Nézet:
Sorrend:

A CBD, a CBN, a CBG megakadályozzák a prosztata rákos sejtjeinek gyors növekedését, és megfékezik a tumor méretét és elterjedését.

Jobban járunk, ha az egész növényt, vagy azokat a termékeket használjuk amik a növény valamennyi összetevőjét tartalmazzák. Így sokkal erőteljesebb hatást érhetünk el. Az alkotórészek összesége együtt mindig sokkal erősebb, mint a részek külön-külön. Az elemek szinergiája a már említett plusz kiegészítő hatáshoz vezet.

A THC és a  prekurzor (más néven előanyag) tartalom soha nem lépi túl a hatályos törvény által előírt mennyiséget!

Ne vidd túlzásba! a kannabiszterápia során a "kevesebb,több" elvének kell érvényesülnie. Ne felejtsd az ideális adag időről időre változhat. Folyamatosan figyelned kell önmagad, és ha szükséges,igazítanod kell az adagoláson. Légy óvatos, különösen akkor, ha már voltak alkohol-vagy kábítószerproblémáid, vagy mentális betegségeid.

Bár mindig érdemes konzultálni egy orvossal,hogy felállítsa a diagnózist és tanácsokat adjon, az az igazság, hogy nagyon kevesen jártasak a kannabiszterápiában, a fajták és a megfelelő CBD-THC arány kiválasztásában és az ideális dózis megállapításában.

 

A THC és a  prekurzor (más néven előanyag) tartalom soha nem lépi túl a hatályos törvény által előírt mennyiséget!

A minőség iránti elkötelezettségünk a forrásnál kezdődik. Az összes CBD-t az érintetlen talajon termesztett prémium minőségű kendernövényekből nyerik ki.

Figyelmeztetés: Az oldalon található információk önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állítson fel! Várandós és szoptatós kismamák részére a készítményt nem ajánljuk. Ha vényköteles gyógyszereket használ vagy súlyos egészségügyi problémákkal küzd minden esetben keresse fel kezelő orvosát vagy a megfelelő szakrendelést a termékek alkalmazása előtt! A CBD, CBG, CBN olajok és étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az oldalon nem találhatók olyan információk amelyek azt állítja, hogy termékeink gyógyítják vagy kezelik a betegségeket. Gyermekektől elzárva tartandó!

A weboldalon minden bemutatott kendertermék 100%-ban legális az Uniós jogszabályok szerint. EU-tanúsított fajta katalógusból származó kender törzsekből állították elő, amelyekben a jogszabályoknak megfelelően a THC tartalom kevesebb, mint 0,2%. Egyik termékünk sem pszichoaktív.

IN THE OLD TIMES