Blog

Austria Bio Garantie

n.natasa
n.natasa
2023.04.11 19:41

Minőségünk bizonyítványa: "Austria Bio Garantie"

 

Termékkínálatunk összeállítása során arra törekszünk, hogy kizárólag kiváló minősítéssel rendelkező olajokat, kivonatokat kínáljuk Vásárlóinknak.

Az előállítás folyamataként kiemelt szerepet tölt be a kutatás, az innováció és termékfejlesztés. A széles körű szakértelemnek köszönhetően biztosíthatjuk a termékek magas minőségét.

Saját készségeinket a vezető K+F szervezetekkel való partneri együttműködéssel egészítjük ki,  a működési kiválóság előmozdítása érdekében. Ez segít folyamataink és termékeink folyamatos fejlesztésében. 

Ügyfeleink a kendernövény termesztése, betakarítása és feldolgozása során a lehető legjobb, környezetbarát technológiákat alkalmazó előállítóktól származó, a legmagasabb minőségi követelményekkel jellemezhető termékekből profitálnak.

Az "Austria BIO Garantie" tanúsítvány bizonyítja, hogy az előállítás minden egyes lépése ellenőrzött, és megfelel az összes vonatkozó előírásnak. Az ellenőrzés követi az ökológiai termelésre és címkézésre vonatkozó 834/2007 /EK rendeletet , valamint az „Ökológiai termelés” útmutatót. Ezek közé tartozik a GMO -k , valamint a nem regisztrált növényvédő szerek használatának tilalma. A hulladékok újrahasznosítása és a nem megújuló erőforrások használatának minimalizálása is a környezetünk védelmét szolgálja.